I 1997 startet Gunveig Harsjøen opp med restaurant på setra som hører gården til. Starten var forsiktig, men responsen fra gjestene var overveldende. Stadig økende besøk resulterte i stadige utbygginger, den foreløpige siste i 2008. Da sto ny stor spisavdeling samt nytt, funksjonelt kjøkken klart. Nå har vi over 200 sitteplasser, fordelt på forskjellige rom, avdelinger og etasjer.

I det gamle seterfjøset fra 1700-tallet står fortsatt de opprinnelige “bolkene”, bås-skillene,

og Fjøset er et populært rom for selskaper, som konfirmasjon, bursdag eller dåp.

I Laua er det høyere under taket…

… og fra Laua ser man opp mot Litjlemmen og Kjøkkenloftet.

I Vognbua og Vedskjælet kan man sitte adskilt fra andre gjester,

mens i Storsalen kan nitti gjester sitte sammen.

Gamle gårdsredskaper pryder veggene, og sammen med vevde åkle og hekla gardiner utgjør

dette en del av den helt spesielle stemningen som råder på Gjetbergsvollen.

I 2007 mottok Gjetbergsvollen Innovasjon Norge’s Bygdeutviklingspris for Sør-Trøndelag.

I år deltar Gjetbergsvollen i Ganefart, konkurransen om å bli årets beste spisested langs veien.

Ganefart er et samarbeid mellom Innovasjon Norge, Landbruks- og matdepartementet og

Norges Bygdekvinnelag. Ganefart ønsker å fremme norsk mat, godt vertskap og spisestedets

atmosfære. Er du fornøyd og vil stemme på oss, send en sms til 400 38 830, med ditt navn, 

sted og hvorfor du stemmer på oss. På forhånd takk for din stemme! 

Men en annen årsak til at gjestene kommer hit, er maten! Gjetbergets matbord er en bugnende buffet, og har fått sin egen side, se toppen av siden.